Telecom

Probleemloos bellen, televisie kijken en internetten, Neijhof & Visser maakt het voor iedereen mogelijk. Als bedrijf in telecommunicatie en infrastructurele werkzaamheden zorgen we voor de aanleg van nieuwe aansluitingen, vernieuwen we bestaande netwerken en lossen storingen op. Veel mensen zijn afhankelijk van internet, televisie en telefonie, het is dus van groot belang dat we ons werk snel en zorgvuldig doen.

Storingen lokaliseren en verhelpen

Een netwerk van kabels zorgt ervoor dat we zijn aangesloten met internet, televisie en telefonie. Deze datakabels lopen grotendeels ondergronds van wijkcentrales via verdeelkasten naar de gebruikerspunten. Een groot deel van onze werkzaamheden bestaat uit het lokaliseren en oplossen van storingen. Zo’n storing kan ontstaan door kabelschade in de verdeelkasten, wijkcentrales of bij de gebruiker thuis. Nadat onze monteurs in kaart brengen waar de storing zich bevindt, gaan ze aan de slag. Afhankelijk van de locatie zullen wij graafwerkzaamheden verrichten om tot de kern van het probleem te komen. Wanneer we vermoeden dat een storing is verholpen, meten we de signaalwaardes om een probleemloze verbinding te garanderen. Al onze monteurs beschikken over een eigen bus met apparatuur die nodig is om kabelschade op te sporen, te verhelpen, te testen én de omgeving netjes achter te laten. Het dichtmaken van de straat hoort daar ook bij.

oeden dat een storing is verholpen, meten we de signaalwaardes om een probleemloze verbinding te garanderen. Al onze monteurs beschikken over een eigen bus met apparatuur die nodig is om kabelschade op te sporen, te verhelpen, te testen én de omgeving netjes achter te laten. Het dichtmaken van de straat hoort daar ook bij.

Het aanleggen van nieuwe aansluitingen

Daar waar nog geen bestaande dataverbindingen liggen, zorgen wij voor de aanleg van nieuwe aansluitingen voor internet, televisie en telefonie. Dat kunnen Coaxkabels zijn of glasvezelkabels. Hierbij nemen wij het hele traject voor ons rekening, van graafwerkzaamheden en de fysieke aanleg van datakabels tot de montage in de verdeelkasten en de aansluiting van het modem bij de eindgebruiker thuis. Pas na het succesvol testen van het signaal en het dichtstraten van de weg, gaan onze monteurs naar de volgende klus.

Vernieuwing van bestaande datanetwerken

Ook bestaande datanetwerken maken we klaar voor de toekomst door deze gedeeltelijk te vervangen. We zoeken naar de beste oplossing en vernieuwen alleen de punten die toe zijn aan vervanging of een verbetering in kwaliteit opleveren. Veel zorginstellingen merken dat hun huidige netwerk vaak niet meer voldoet aan de toenemende vraag. Met minimale hinder voor de bewoners en omgeving hebben we verschillende verzorgingshuizen in de regio Noord-Holland kunnen voorzien van een vernieuwd en verbeterd netwerk.

Laten we samenwerken!